RÓLUNK


31
ÉV TAPASZTALAT
10 db
VONTATÓ
13 db
PÓTKOCSI
200+
PROJEKT
100+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Kezdetek

Tevékenységünket 1992-ben kezdtük egyéni vállalkozásként majd 2014-ben megalapítottuk másodvállalkozásként a Laja Speciál Trans Kft-t.

Gépjármű park

Flottánk 10 db vontatóból és 13 db pótkocsiból áll. Többsége nyújthatós pótkocsi 20-36 m-ig. Gépszállításra illetve magasabb termékek szállítására a 80 cm- en futó alacsonypadlójú színpados trailereinket előszeretettel alkalmazzuk.

Tapasztalat

A közúti fuvarozásban és a túlméretes /túlsúlyos elemek szállításában szerzett nagymértékű tapasztalatunk tette lehetővé, hogy a kezdetektől mostanáig a 39 méter hosszú 6 méter széles elemek szállítása sem jelent akadályt.

Vezetőség

Laja Lénárd
tulajdonos, ügyvezető

1988-ban gépkocsivezetőként kezdtem el dolgozni a Szövetkezeti Szállítási és Szolgáltató Vállalatnál. 1992-ben megvásároltam az első Liaz típusú tehergépjárművemet, és Laja Lénárd egyéni vállalkozóként megkezdtem fuvarozótevékenységemet. Az egyéni vállalkozásom folyamatosan fejlődött, nőtt a flotta, és a túlméretes termékek szállítására kezdtem specializálódni. 2014-ben már Laja Speciál Trans Kft. néven folytattuk gazdasági tevékenységünket. Napjainkban feleségemmel, lányommal és fiammal közösen irányítjuk az immár huszonnyolc éve működő vállalkozásainkat.

Lajáné Suhajda Erzsébet
pénzügyi vezető

Laja Lénárddal 2014-ben alapítottuk másodvállalkozásként a Laja Speciál Trans Kft.-t, amelynek egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgatója is vagyok egy személyben. A gördülékeny és stabil működés fontos alappillérének tekintenek, mivel többségében az irodai és háttérmunkákat végzem el. Mivel feladatkörömet nagy magabiztossággal és tapasztalattal látom el, ez lehetővé teszi más munkafolyamatok folyamatos és stabil ellátását.

Laja István
logisztikai menedzser

Már tizenöt évesen részt vettem a cég életében; a túlméretes áruk rögzítése volt a feladatom a kísérő autó másodpilótájaként. Tizenhét évesen megszereztem a B kategóriás jogosítványt, és már a kísérő autó sofőrjeként vettem részt a munkában. Pár év elteltével és egy kis tapasztalattal a hátam mögött megszereztem a C és E kategóriás jogosítványt is, továbbá a szakkísérői képesítés megszerzése is elengedhetetlenné vált. Rendszeresen vezettem normál és túlméretes nyerges szerelvényt is. Jelenleg a speditőri és kapcsolattartási feladatokat látom el. Szükség esetén a túlméretes szállítmányokat kísérem, és nyerges szerelvényeket is vezetek.
HÉTFŐ-PÉNTEK: 07:00 - 18:00
SZOMBAT: 10:00 - 14:00
VASÁRNAP: zárva