RÓLUNK


32
ÉV TAPASZTALAT
10 db
VONTATÓ
13 db
PÓTKOCSI
200+
GIGAPROJEKT
100+
ÁLLANDÓ PARTNER

Így kezdtük…

Történetünk 1992-ben indult, mindössze egyetlen járművel. 32 évvel később és több mint 200 nagyobb, sikeres projekttel a hátunk mögött ma már elmondhatjuk, hogy a Laja Speciál Trans Kft. nem ismer lehetetlent a túlméretes és túlsúlyos rakományok belföldi szállítása terén.

Gépjárműpark

Flottánk jelenleg 10 db vontatóból és 13 db pótkocsiból áll, amelyeknek többsége 20-36 méterig nyújtható. 90 cm-en futó, színpados szerelvényeink a munkagépek, illetve a magasabb termékek szállítására is megoldást jelentenek.

Tapasztalat

A közúti fuvarozásban és a túlméretes/túlsúlyos elemek szállításában szerzett 32 éves tapasztalatunkat több mint 100 visszatérő, elégedett ügyfelünk bizonyítja. Gyakorlati tudásunknak köszönhetően ma már a 39 méter hosszú 6 méter széles elemek szállítása sem jelent gondot.

Vezetőség

Laja Lénárd
tulajdonos, ügyvezető

„Mindig is a gépjárművek szerelmese voltam. 1988-ban kezdtem el gépkocsivezetőként dolgozni, és 1992-ben megvásároltam az első saját, Liaz típusú tehergépjárművemet. A folyamatos tanulás és tapasztalatszerzés sikert hozott a szakmában, a flotta pedig évről évre nőtt. Specialitásom a túlméretes termékek szállítása lett, és jelentős elismertséget szereztem ezen a területen. A növekedésnek köszönhetően 2014-től már Laja Speciál Trans Kft. néven, családi vállalkozásként folytattuk a munkát feleségemmel és gyermekeimmel. Sikerünk azóta is töretlen, amit elégedett ügyfeleink sora bizonyít.”

Lajáné Suhajda Erzsébet
pénzügyi vezető

„Ahhoz, hogy a szakmai folyamatok biztosan működhessenek, stabil háttérfolyamatokra is szükség van. Családi vállalkozásunkban, a Laja Speciál Trans Kft.-ben én biztosítom ezt a szilárd hátteret. Kiemelten fontosnak tartom, hogy minden adminisztrációs és üzleti folyamat gördülékeny legyen, hiszen csak így biztosíthatjuk azt a precizitást és kiváló minőséget a szállításban, amely az elmúlt évtizedekben vállalkozásunk védjegye lett. Ebben a munkában pedig a családom mellett sokéves tapasztalatom és a vállalkozás iránti elkötelezettségem támogat.”

Laja István
logisztikai menedzser

„Gyerekként még csak figyeltem édesapám munkáját, kamaszkoromtól kezdve pedig már a gyakorlatban is támogattam őt a mindennapi feladatokban. Az évek során a munkafolyamatok minden állomásában szereztem tapasztalatokat: részt vettem az áruk rögzítésében, dolgoztam a kísérő autó sofőrjeként, majd szakkísérői végzettséget is szereztem. Mindezek mellett pedig én magam is rendszeresen vezettem normál és túlméretes nyerges szerelvényeket. Ezek a gyakorlati tapasztalatok segítenek abban, hogy ma már speditőrként és kapcsolattartóként is nagy felelősséggel, tapasztalattal és gondossággal végezhessem munkámat az ügyfelek elégedettségét szem előtt tartva.”
HÉTFŐ-PÉNTEK: 07:00 - 18:00
SZOMBAT: 10:00 - 14:00
VASÁRNAP: zárva